fbpx

Ubbe

Vores kompetencer

Hos UBBE, er vi specialister inden for vores fagområder, og derfor kan vi skabe de bedste resultater for vores kunder. Uanset størrelse, tidsperspektiv og kompleksitet, vil UBBE være din rådgivende ingeniør, der tager hånd om dit projekt, og ikke blot sikrer den rigtige løsning, men også giver dig tryghed gennem processen.

Totalrådgivning

Hos UBBE er vi på din side fra ide til indflytning. Vi har de kompetencer der skal til, for at dit byggeri kommer sikkert i havn. Som totalrådgiver gør vi brug af vores store netværk af underrådgivere, og kan derfor varetage hele processen omkring dit byggeri. Dermed behøver du blot at kommunikere med os – så tager vi os af resten.

Installationer

Vores team er specialiserede når det gælder projektering af installationer. Vi løser opgaver inden for fagområderne: vand, varme, ventilation, el, kloak og regnvandshåndtering. Vores kompetencer sikrer dig de rigtige løsninger, udarbejdet med fokus på dine behov, på holdbarhed og på økonomi.

Energi og indeklima

Energi og indeklima, har en stor indflydelse på både din, og din bygnings trivsel. Hos UBBE har vi kompetencerne til at skabe de bedste løsninger, når det gælder bygningers indeklima og energiforbrug. At have de rigtige løsninger har betydning for økonomi, holdbarhed og ikke mindst brugernes komfort og effektivitet.

Projektstyring og tilsyn

En byggeproces kan være kompliceret og byde på udfordringer. Hos UBBE er vi vores kunders betroede rådgiver, der via tilsyn og projektstyring sikrer, at byggeriet kører på skinner.
Hvis dit byggeri er kørt af sporet, tilbyder vi også få det på rette vej igen.

Bygherre- rådgivning

I en byggeproces, er det vigtigt med kompetente rådgivere, der hjælper dig som bygherre i mål med dit projekt. Vores sparring skaber tryghed for dig, og vi hjælper dig med at få det rigtige slutresultat for dit byggeri. Vi omdanner vores kompetencer og erfaring, til rådgivning der giver den bedste værdi for dig og dit projekt, og vores fokus er på at skabe det rigtige resultat – både her og nu, men også for fremtiden.

Byggemodning

Når det gælder byggemodning af en storparcel er vores team af specialister klar til at skabe det rigtige udgangspunkt for byggeriet. Hos UBBE kan vi varetage projekteringen af vejprojektet og alle installationer, og dermed er du sikret optimale forhold for at dit byggeri kan realiseres. Vi tager udgangspunkt i dine behov, og de krav projektet er underlagt, og sikrer at disse opfyldes i processen.

Brandrådgivning

Vi yder brandrådgivning, der sikrer at dit byggeri lever op til Bygningsreglementets krav. Vores medarbejdere udfører den nødvendige dokumentation, og i samarbejde med vores eksterne partnere, sørger vi for at dit byggeri bliver godkendt i forhold til lovmæssige krav. Vi sørger for at den brandtekniske løsning til dit byggeri kombinerer dine behov og Bygningsreglementets krav, og vores specialistviden giver dig, og dit byggeri, den bedste løsning. 

Skal vi rådgive til dit næste projekt?

Hos UBBE tror vi på gammeldags dyder som ærlighed, integritet og stolthed. Vi vil være din foretrukne ingeniør med fokus på en høj faglig ingeniørrådgivning.