fbpx

Ubbe

Om

Hos UBBE er vi et ungt og dynamisk team. Vores mission er, at skabe større tryghed i bygge- og renoveringsprocesser. Gennem rådgivning og dialog, skaber vi løsninger der imødekommer vores kunders behov. UBBE er den nye dreng i klassen, og vil gerne bidrage til at sætte en retning med større fokus på dialog og kommunikation, skræddersyede løsninger og løsninger med høj holdbarhed. UBBE er din fleksible rådgiver – vi brænder for det vi laver, og det kan vores kunder heldigvis mærke.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og det er deres kompetencer, der gør forskellen for vores kunder. Vi er stolte af dem, og hver dag gør vi vores ypperste for at skabe de bedste rammer for dem, så de kan præstere – og det viser sig i de resultater de skaber for vores kunder. Vi er en virksomhed i bevægelse, og vi lader os ikke begrænse af traditioner og “plejer”. Vi er nysgerrige, innovative og klar til at gøre en forskel.

 

Vores værdier

TRYGHED

Hos UBBE ved vi hvor stor betydning det har for vores kunder, at vi skaber tryghed i deres byggeprojekter. Byggeprojekter kan være omfattende og komplicerede, og derfor er tryghed en vigtig faktor. Vi skaber tryghed gennem vores brede faglighed, men også gennem vores måde at skabe løsninger på, hvor vores fokus er på kommunikation, service og mållinje.

INNOVATION

Vi plejer at sige, at plejer er død. Vi tilgår hver opgave med et ønske om at finde en skræddersyet løsning, der bygger på behov, funktion og optimering. Hos UBBE, er vi specialister inden for vores fagområder, og derfor kan vi skabe de bedste resultater for vores kunder. Uanset størrelse, tidsperspektiv og kompleksitet, vil UBBE være din rådgivende ingeniør, der tager hånd om dit projekt og ikke blot sikrer den rigtige løsning, men også giver dig tryghed gennem processen. Vi har en referenceramme via vores erfaring, men vores nysgerrighed på at skabe nye løsninger, er drivkraften i vores opgaveløsning og hver løsning er skabt fra bunden.

TILLID

Vi skaber tillid gennem vores handlinger, og vores faglighed. Tillid er
en stor faktor i en byggeproces, og tillid skaber et sundt fundament for et
godt samarbejde. Det er vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os som
rådgivere, samt de løsninger vi skaber, for hos UBBE har vi ikke kun fokus på
målet, men også vejen derhen.

ÆRLIGHED

Vi er ærlige i vores rådgivning. Dette giver vores kunder realistiske og bygbare løsninger. Vores rådgivning er gennemskuelig, og det er vores løsninger også. Vi fortæller åbent om vores procedurer, for dette styrker vores relation til vores kunder.

KOMMUNIKATION

Vi har et stort fokus på kommunikation i forholdet til vores kunder og samarbejdspartnere. Allerede fra den første kontakt, prioriterer vi en god dialog med fokus på forventningsafstemning. Vi er serviceorienterede i vores kommunikation ved hurtigt at følge op på vores kunders henvendelser.

SAMARBEJDE

For os er samarbejde et nøgleredskab. Både internt hvor vi bruger hinandens input og erfaring i vores projekter, men også i vores samarbejde med andre aktører og bygherre. Et godt samarbejde sikrer det bedste resultat, og vores tilgang til samarbejde fokuserer på anerkendelse, åbenhed, dialog og øjne der er rettet på målstregen.

Skal vi rådgive til dit næste projekt?

Hos UBBE tror vi på gammeldags dyder som ærlighed, integritet og stolthed. Vi vil være din foretrukne ingeniør med fokus på en høj faglig ingeniørrådgivning.