fbpx

Ubbe

OM UBBE

Vores mission er at skabe bygbare løsninger, der fremtidssikrede, økonomisk bæredygtige og giver slutbrugerne optimale forhold i brugen af bygningerne.

Vi omdanner vores kunders behov til konkrete, realiserbare løsninger. Vores rådgivning er skræddersyet til de enkelte projekter, hvor vi med udgangspunkt i behov, ønsker og dialog, udarbejder gennemtænkte og helhedsorienterede løsninger. 

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og det er deres kompetencer, der gør forskellen for vores kunder. Deres specialisering sikrer løsninger til vores kunder, hvor holdbarhed, kvalitet og økonomisk bæredygtighed er forenet. 

VORES VÆRDIER

TRYGHED

Hos UBBE ved vi hvor stor betydning det har for vores kunder, at vi skaber tryghed i deres byggeprojekter. Byggeprojekter kan være omfattende og komplicerede, og derfor er tryghed en vigtig faktor. Vi skaber tryghed gennem vores brede faglighed, men også gennem vores måde at skabe løsninger på, hvor vores fokus er på kommunikation, service og mållinje.

INNOVATION

Vi plejer at sige, at plejer er død. Vi tilgår hver opgave med et ønske om at finde en skræddersyet løsning, der bygger på behov, funktion og optimering. Hos UBBE, er vi specialister inden for vores fagområder, og derfor kan vi skabe de bedste resultater for vores kunder. Uanset størrelse, tidsperspektiv og kompleksitet, vil UBBE være din rådgivende ingeniør, der tager hånd om dit projekt og ikke blot sikrer den rigtige løsning, men også giver dig tryghed gennem processen. Vi har en referenceramme via vores erfaring, men vores nysgerrighed på at skabe nye løsninger, er drivkraften i vores opgaveløsning og hver løsning er skabt fra bunden.

TILLID

Vi skaber tillid gennem vores handlinger, og vores faglighed. Tillid er en stor faktor i en byggeproces, og tillid skaber et sundt fundament for et godt samarbejde. Det er vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os som rådgivere, samt de løsninger vi skaber, for hos UBBE har vi ikke kun fokus på målet, men også vejen derhen.

ÆRLIGHED

Vi er ærlige i vores rådgivning. Dette giver vores kunder realistiske og bygbare løsninger. Vores rådgivning er gennemskuelig, og det er vores løsninger også. Vi fortæller åbent om vores procedurer, for dette styrker vores relation til vores kunder.

KOMMUNIKATION

Vi har et stort fokus på kommunikation i forholdet til vores kunder og samarbejdspartnere. Allerede fra den første kontakt, prioriterer vi en god dialog med fokus på forventningsafstemning. Vi er serviceorienterede i vores kommunikation ved hurtigt at følge op på vores kunders henvendelser.

SAMARBEJDE

For os er samarbejde et nøgleredskab. Både internt hvor vi bruger hinandens input og erfaring i vores projekter, men også i vores samarbejde med andre aktører og bygherre. Et godt samarbejde sikrer det bedste resultat, og vores tilgang til samarbejde fokuserer på anerkendelse, åbenhed, dialog og øjne der er rettet på målstregen.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?

Lad os finde den rette løsning til dig